Faceți cunoștință cu noua gamă de produse T3x. Indiferent de ce model alegeți, precizia 1 MOA este garantată.

Cea mai bună evoluție

Gama de produse Tikka T3x combină competența de lungă durată în fabricarea armelor cu experiențele reale ale vânătorilor Tikka și practicanților de tir sportiv din toată lumea.

 

Pat modular

T3x are un nou pat de armă sintetic modular care are un mâner interșanjabil, făcând posibilă modificarea mânerului. Acest lucru permite tragerea din mai multe poziții. Mânere suplimentare sunt vândute separat. Patul sintetic T3x are și un punct de fixare suplimentar care permite schimbarea lățimii ulucului patului.

 

 

Mâner îmbunătățit

Un mâner care nu alunecă niciodată. Patul sintetic T3x are un nou model și o nouă formă asimetrică de mâner care a fost proiectat special pentru a oferi un mâner solid în orice condiție.

 

 

Un nou amortizor de recul

Modelele T3x vin cu un nou amortizor de recul care reduce șocului pe armă. Noul amortizor  robust vă permită să vă concentrați complet pe precizia împușcăturilor.

 

 

Reducerea zgomotului

Fii la fel de tăcut ca și pădurea. Paturile sintetice T3x au acum un adaos de spumă în interiorul părții din spate a patului – acest lucru reduce zgomotul generat de pat și vă poate ajuta să vă păstrați ținta în vizor. Nu este disponibil pentru modelele cu obrăzar ajustabil.

 

 

Cutia mecanismului reproiectata

Noul receiver T3x prezintă un hop-up unghiular lat care simplifică încărcarea unui cartuș o dată.

 

 

Șină de atașare îmbunătățită

Păstrați mereu ținta în vizor. Modelele T3x au locuri în plus pentru șuruburi pe partea de sus a receiverului astfel încât puteți atașa fix o șină picatinny – chiar și când folosiți lunete mai mari.

 

 

Capacul metalic al inchizatorului

Robustețea și calitatea merg mână în mână. Capacul metalic al bulonului acoperă și ascunde partea din spate a bulonului și percutorului.

 

 

Recoil lug din oțel

Această componentă foarte puternică prezintă o deformare minimă – chiar și la calibre mari. În comparație cu aluminiu, mânerul din oțel nu are o valoare puternică de imprimare care să provoace deformarea la folosirea calibrelor mai mari.