Noile puşti Beretta Black Edition 

Versiunea hiper-tehnologică a competiţiei Beretta supra şi sub combină balistica perfectă a Steelium cu ergonomia supremă B-Fast şi aspectul negru distins.

690 Black Trap & Sporting

 

692 Black Trap & Sporting

 

DT11 Black Trap & Sporting

 

Black Editon

Noile suprapuse Black Edition prezintă soluţii tehnologice pentru cei mai exigenţi trăgători competitori din întreaga lume. Trei modele diferite  – 690 Black, 692 Black şi DT11 Black – cu o configuraţie dedicată creată pentru a satisface toate nevoile trăgătorilor, de la începătorul ambiţios, la campionul olimpic.

Suprapuse Black Edition combină renumita performanţă balistică a tehnologiilor Steelium (690), Steelium Plus (692) şi Stelium Pro (DT11) cu un pachet din ce în ce mai complet B-Fast pentru a obţine un reglaj complet mai rapid al puştii, în termeni de ergonomie, greutate şi echilibru.

Un finisaj uimitor artizanal îmbracă fiecare din aceste puşti, într-un uimitor ‘aspect negru’ care fuzionează perfecţiunea suprafeţelor mate (·spre exemplu, ţeava) cu elementele atent şlefuite, în timp ce conductele şi detaliile colorate subliniază identitatea fiecărui produs.

 

Modele

 • 690 Black

Cel mai bun bock pentru a vă face cuanticul să sară în performanţa la tragere.

 • 692 Black

Niciodată 692 nu a fost atât de incitant.

 • DT11 Black

Alegerea campionilor, acum din fibră de carbon şi Black Edition.

 

Caracteristice Tehnice

 

 • OCHP : Cu o producţie începută în 1526, care numără în prezent peste 500.000 de ţevi pe an, Beretta este un lider mondial în cercetarea  tehnologică aplicată în balistică.  Tehnologia Optimabore HP , combinată cu Steelium, furnizează o precizie excelentă şi o calitate a tiparului cu orice fel de alice.
 • Steelium : tehnologia de producţie a ţevilor Beretta , făcând din oţelul tri-aliaj special o comoară balistică remarcabilă, datorită unui proces de fabricaţie care este unic.  Forajul cu sistem de răcire, ciocanul cu forare la rece care reduce vacuumul oferă oţelului caracteristica mecanică ideală pentru o performanţă balistică superioară.
 • Steelium Plus : toate beneficiile Steelium, plus profilul conic intern (360mm) pentru o dinamică şi mai fină a peleţilor, şi, în final, tipare mai bune şi mai rupte ale ţintelor din argilă . (disponibil numai pe 692)

 • Steelium Pro: expresia maximă a tehnologiei Steelium , cu un profil interior conic cu o lungime de 480mm pentru cel mai mic recul şi cea mai mică ridicare a botului, combinat cu  asmai puțin recul și botul ridica vreodată, combinat cu un model  de o perfecțiune remarcabilă. (disponibil numai pe DT11)

 

NOU Finisaj mat al ţevii: mai mult decât o soluţie estetică, ţeava mată furnizează o performanţă absolută

anti-orbire şi vă ajută să nu vă distrageţi atenţia şi să fiţi mereu cu ochii pe ţintele dvs.

 

NOU  Sina B-Fast din fibră de carbon: foarte uşoară şi rezistentă, această nouă nervură superioară furnizează o linearitate  perfectă chiar şi în cele mai dificile condiţii de tras, mulţumită noii tehnologii de fixare fără sudură. O şansă în plus să ochiţi 25? Ei bine, da!(disponibil numai pe 692 şiDT11)

 

NOU  Sistemul B-Fast  de echilibrare al ţevii: greutatea ţevii este acum reglabilă printr-un set de greutăţi care pot fi fixate pe nervurile laterale, sub porţiunea frontală. Utilizarea combinată a acestor greutăţi cu sistemul de echilibrare al patului permite o potrivire hiper-precisă a echilibrului, compensând variabilitatea naturală a densităţii lemnului  şi îmbunătăţind gama de personalizare pentru trăgător. (disponibil numai pe 692 şi DT11)

 

NOU Bascula Black Edition: Black Edition prezintă un aspect negru remarcabil, care combină suprafeţele mate şi lustruite, care le oferă acestor peste-şi-sub o personalitate incredibilă.

Bascula mai lata: Bascula 690 şi 692 este cu +1.3 mm mai lat decât predecesorul, oferindu-le acestor puşti Ediţie Black şi mai multă stabilitate şi uşurinţă în manevrare. Şi bascula de la DT11? +2.6 mm mai lat este comparabil cu DT10.

 

NOU  Grupul tragaciului din fibră de carbon :  DT11 Black este singura puşcă Beretta de competiţie care are Grupul tragaciului din fibră de carbon pentru un control avansat al greutăţii.  (disponibil numai pe DT11)

 

 • Trăgaci detaşabil : ca de obicei, grupul trăgaciului DT11 este detaşabil, permiţându-vă să îl schimbaţi în câteva secunde, la nevoie, de un stand de trageri la următorul, fără a pierde şansele de a câştiga. (disponibil numai pe DT11)
 • Trăgaci reglabil : trăgaciul reglabil este caracteristic pentru 692 şi DT11, pentru a potrivi perfect ergonomia degetului pe pat, indiferent dacă patul este standard sau făcut pe măsură. (disponibil numai pe 692 şi DT11)
 • Mâner fin la atingere : soluția perfectă pentru aderenţă şi confort, exclusiv disponibil în întreaga lume  numai pe 690 și 692. (disponibil numai pe 690 şi 692)
 • Pat reglabil B-Fast : soluţia finală şi perfectă pentru reglarea patului, făcut din metal solid şi o soluție sigură de fixare. Cel mai bun sistem al patului ajustabil făcut vreodată de Beretta.

 

NOU  Sistemul de balansare pat B-Fast :  soluția uimitoare pentru a personaliza greutatea și echilibrul puştii prin adăugarea / eliminarea greutății în interiorul patului, pentru a compensa variabilitatea naturală a densității lemnului. Sistemul vine într-o configurație „gata de folosire” pe 690, în timp ce este disponibil pe deplin atât pe 692, cât și pe DT11, echilibrat din fabrică .